Mide Ağrısı İntihar Ettirdi

Fethiye'de yıllardır çektiği mide ağrısı nedeniyle gittiği doktorlardan bir sonuç alamayan ve bunu takıntı yaparak bunalıma giren 5 çocuk babası Süleyman Yılmaz, tarım ilacı içmeye kalktı.

Mide Ağrısı İntihar Ettirdi
Oğlu tarafından ilaç güçlükle elinden alan Yılmaz, av tüfeğiyle canına kıydı. Fethiye İlçesinde yıllardır mide ve karın ağrısı çeken ve sık sık doktorlara giden evli ve 5 çocuk, 3 torun sahibi 64 yaşındaki Süleyman Yılmaz bunalıma girdi. Yılmaz, evinin banyosunda av tüfeği ile canına kıyarak yaşamına son verdi.

Olay Fethiye’nin Karaçulha Beldesi Cumhuriyet Mahallesinde bir evde meydana geldi. Süleyman Yılmaz sabah evde yalnız iken tarım ilacı içmeye kalktı. Babasının evde yalnız olduğunu fark eden oğlu Yusuf Yılmaz da son anda babasının elindeki tarım ilacına müdahale ederek aldı. Babası ile konuşan ve yaptığının yanlış olduğunu söyleyen Yusuf Yılmaz, durumu evin yakınındaki komşularına haber vermeye gitti. Bu sırada evin içinden silah sesi duyuldu. Yusuf Yılmaz ve komşuları koşarak eve gittiklerinde Süleyman Yılmaz’ı banyoda kendini av tüfeği ile vurmuş şekilde kanlar içerisinde buldu. Oğlu ve komşuları durumu polise bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde inceleme yaptı

Süleyman Yılmaz’ın cesedi cenaze otosu ile Fethiye Devlet Hastanesi'nde yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için Muğla Adli Tıp'a gönderildi.Beş çocuk sahibi Süleyman Yılmaz’ın evlatları Yusuf Yılmaz, Hüseyin Yılmaz ve Ramazan Yılmaz olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. Hüseyin Yılmaz, yaptığı açıklamada “Babamız uzun süredir karın ve mide ağrısı çekiyordu. Çok değişik doktorlara götürdük. Bir sonuç alamadık. Bunu takıntı haline getirdi. Bu nedenle psikolojisi bozuldu” dedi.

Yusuf Yılmaz ise, "Sabah babama uğradım. Elinde tarım ilacı vardı. O zehir şişesini elinden alıp dışarıya attım. Komşudan yardım istemeye gittim. O sırada tüfekle canına kıydı. Çok üzgünüz” diye konuştu.

Kaynak: İHA