Eğitim-bir-sen'den İha'ya Ziyaret

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kilis Şube Başkanı Bekir Şen ve Basın Yayından Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Tarık Topaloğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kilis İl Temsilcisi Mehmet Ali Dağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Eğitim-bir-sen'den İha'ya Ziyaret
Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen, gazeteciliğin fedakarlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslek olduğunu belirterek, "Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan değerli arkadaşlarımız, içinde bulundukları şartların tüm ağırlığına rağmen görevlerini büyük özveriyle yerine getirmektedirler. Temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve 'toplumsal olaylara ayna tutmak' olan medya, demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. İletişim, teknoloji ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan İHA Kilis İl Temsilcisi Mehmet Ali Dağ, İhlas Haber Ajansı olarak kuruldukları günden beri basın meslek ve ahlak ilkelerine bağlı kalmak suretiyle, kamuoyunun yararını gözeterek, objektif ve tarafsız bakış açısıyla, elden geldiğince Kilis’teki gelişmeleri halkla paylaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA