Bakşan Erdoğan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkın bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

Bakşan Erdoğan Muhtarlarla Bir Araya Geldi
19 Mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Ali Erdoğan, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Uşak Belediyesi’nin yaz aylarında yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Erdoğan, “ Yaz döneminde her mahallemizde çalışma yürüteceğiz. Amacımız her mahalleye eşit hizmet götürmek” dedi.

Yeni otogar, termal turizm ve kentsel dönüşümün şehrin talihini değiştireceğini belirten Ali Erdoğan, “Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeler geliştirmeye gayret ediyoruz. Kentsel dönüşümde ilk etap başladı ve binalar yükseliyor. İkinci etabı da hemen ara vermeden başlamak istiyoruz. Kente yakışan bir otogar projemiz var. Ayrıca en büyük projelerimizden biri de termal turizmdir. Bu projeler şehrimizin gelişmesine, çehresinin değişmesine katkı sağlayacak. Bu projelerin anlam kazanabilmesi için mahallelerimize de ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmemiz gerekiyor. Bu nedenle muhtarlarımızın fikirlerini ve önerilerini önemsiyoruz. Yeni yollar ile kentteki şehir içi ulaşımı da kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Şehrin kuzey bölgesinden geçecek bölünmüş yol çalışmalarını bu yıl bitireceğiz” dedi.

Muhtarların sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini anlatan Başkan Erdoğan, “ Kentimizin yaşanabilir çağdaş bir görünüme kavuşmasında muhtarlarımızın önemi büyüktür. Mahallelerinin sorunlarını muhtarlarımızdan dinliyoruz. Bu nedenle muhtarlarımız için fiziki mekanlar inşa ettik ve ardından da bilgisayarlarını yeniledik. Fiziki mekan sorunu olan iki mahalle muhtarımız için ise yer arayışlarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA