Tek Hayali Memleketinde Konser Vermek

Türkiye'nin ilk türbanlı popçusu unvanına sahip olan Özlem Ay, tek hayalinin memleketi Bartın’da konser vermek olduğunu söyledi.

Tek Hayali Memleketinde Konser Vermek
2011 yılında "İtibar" adlı albümüyle müzik dünyasına adım atan Bartınlı gurbetçi sanatçı Özlem Ay, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ”Memleketim Bartın’ı çok özledim. Her sene olmasa da fırsat buldukça ailem ile birlikte Bartın’a tatile geliyorum. Gönül ister ki sık sık memleketimde olayımk ama işlerim dolayısıyla bu mümkün olmuyor. Almanya’da konser veriyorum. Bartınımızı bu ülkede en güzel şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Benim tek hayalim Bartın’da, Bartınlı hemşehrilerime konser vermek. Umarım bunu da bir gün başarırım” dedi.

Pop dünyasında yeni bir trend yaratarak söz ve besteleri kendisine ait şarkılardan hazırladığı albümün ilk klipini "Selam Ver"e çeken sanatçı Özlem Ay,” 2011 yılında ilk albümümü piyasalara çıkardım. “Selam Ver” adlı şarkıma klip çektik. Fakat şarkılarımdan fazla türbanım ön plana geldi. Bu da haliyle yanlış anlaşılmama sebep oldu. Bazı kesimlerde türbanımla gündem yaratmak istiyormuşum gibi bir hava verildi.

Bu durum beni çok üzdü. İstediğim hedeflerime bu şekilde ulaşamadım. Benim hedefim şarkılarımın duyulmasıdır” dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ AİLESİ
Almanya’nın Essen şehrinde yaşadığını ve müziğe ilgisinin küçük yaşlarda başladığını belirten pop sanatçısı Ay,” Çok küçük yaşlardan beri söz ve beste yazıyorum. İlk konserimi 14 yaşında gerçekleştirdim. 16 yaşında ise ilk şarkımı internette paylaştım. Sonra birçok şirket ile anlaştım ve konserlerime devam ediyorum. Bana en büyük desteği ailem verdi. Annem ve babamın yanı sıra kardeşim Nilüfer’de şarkı ve beste yazarak benim bu şehirde Özlem Ay olmama yardımcı olmuştur” dedi.

Yaz aylarında Bartın’da düzenlenen Çilek Festivali şenliklerinde Bartınlılara konser vermek istediğini ifade eden sanatçı Özlem Ay, “Bartın'da o kadar güzel yerler var. İsterdim ki memleketimde bir klip çekerek Bartın’ımızın o güzel manzarasını tüm Türkiye’ye görsün. Böylesine bir teklif geldiğinde memleketim Bartın’da ve hemşehrilerimle birlikte olmaktan memnuniyet duyarım” diye konuştu.

Kaynak: İHA