Gikder’den Vali Mayda’ya Teşekkür

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER) Genel Başkanı Selim Nas, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda’ya teşekkür ederek, ‘Dağlar engelimiz değildir’ söyleminin şehri heyecanlandırdığını söyledi.

Gikder’den Vali Mayda’ya Teşekkür
Nas, yaptığı açıklamada, Gümüşhane Valisi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Dr. Yusuf Mayda’nın geçtiğimiz hafta Avusturya’da düzenlenen ve 9 ayrı ülkeden temsilcilerin katıldığı ‘Kayak ve Dağ Bölgelerinin Pazarlanması ve Tanıtımı’ çalıştayıyla ilgili yaptığı isabetli değerlendirmelerin kamuoyunu ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti.

Kamuoyu olarak kendilerinin DOKA’dan beklentisinin bu yönde olduğunu ve ilk defa DOKA’nın yaptığı bir yurt dışı ziyaretinin tüm yönleriyle kamuoyuna aktarıldığını ifade eden Nas, “Sayın Valimize göstermiş olduğu bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz. Kamuoyu olarak geçmişte birçok defa DOKA’nın bu ziyaretlerini eleştirmiştik eleştirmekteki amacımızda bağcıyı dövmek değil üzüm yemekti bu ziyaretler kamuoyuyla paylaşıldıkça bir anlam kazanır ve bu ziyaretle bölgemizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlar. DOKA’nın asil misyonu da bölgeye farklı vizyonlarla tanıştırmaktı. Sayın Valimizin göstermiş olduğu bu duyarlılığı diğer dönemlerde de dönem başkanlarının göstermesini temenni ediyoruz.” dedi.

Nas, Vali Mayda’nın yaptığı değerlendirmelerin kendilerini heyecanlandığını, Vali Mayda’nın Gümüşhane’nin potansiyeline yönelik karşılaştırmalarının ise şehir için önemli bir ivme kazandırmaya yönelik olduğunu vurgulayarak, Şehrimiz için bir marka söz haline gelen ‘Dağlar engelimiz değildir’ ise Gümüşhane halkını heyecanlandırmaya devam etmektedir. Son olarak Sayın Valimize kamuoyu olarak teşekkür eder, ilimizin sosyo ekonomik yönden gelişmesi için ortaya koyduğu vizyondan ve çabalardan dolayı ayrıca teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Kaynak: İHA