Buzun Perilerinden Buz Üzerinde Halay

Türkiye Bayan Buz Hokeyi 1. Liginde mücadele eden ve üst üste elde ettikleri başarılı sonuçlarla Erzurum’da “Buzun Perileri” unvanını alan Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı oyuncuları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor karşısında aldıkları 10’a 4’lük galibiyeti maç sonunda buz üzerinde halay çekerek kutladı.

Buzun Perilerinden Buz Üzerinde Halay
Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı Türkiye Bayan Buz Hokeyi 1. Liginde Erzurum'da dün İstanbul Buz Korsanları Bayan Hokeyi takımını 14-7 yenerken bugün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor 10- 4’lük skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın golleri Narmanspor Bayan Buz Hokeyi takımı adına 5’i Kanadalı sporcu Brittany Morie’den, 2’i Fulya Yurt’tan, 1’er gol de Yeliz, Betül ve İkranur’dan geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’un gollerini de 2’ini Tuğba, 1’er gol de Simge ve Didem kaydetti.

Karşılaşmayı Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar’ın yanı sıra çok sayıda taraftar izledi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte önce buz üzerinde yüzüstü kayarak taraftarlarını selamlayan Buzun Perileri dana sonra davul zurna ve salondan çalınan Erzurum Türküsü eşliğinde sahanın ortasında halay çekerek galibiyet coşkusunu kutladılar .
Kaynak: İHA