Akdağ, Narman İlçesini Ziyaret Etti

Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğlu'na devrettikten sonra milletvekili olarak ilk kez Erzurum'un Narman ilçesine gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi incelemelerde bulundu.

Akdağ, Narman İlçesini Ziyaret Etti
Milletvekili olarak ilk defa Narman İlçesine gelen Recep Akdağ’ı ilçe girişinde Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Karşılamanın ardından Belediye binasına geçen Erzurum Milletvekili Prof. Dr.Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ta eşlik etti.

Başlan İşleyen’le makamında sohbet eden Erzurum Milletvekili Prof. Dr.Recep Akdağ, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Başkan İşleyen, “Narman’da çalışmalarımız devam ediyor. İlçede bulunan kız yurdu yetersiz. Şu an mevcut olan yurt 80 öğrenci kapasiteli o da yetersiz kalıyor. Narman Meslek Yüksek Okulunda toplamda 650 var. Diğer öğrencilerde diğer özel yurtlarda kalmak zorunda kalıyor. Yine belediye bütçesiyle personelin maaşlarını bile ödemekte zorluk çekiyoruz” dedi.

Daha sonra yol üzerinde vatandaşlarla sohbet eden Akdağ, Ak Parti İlçe binasına geçti. Burada partililere hitap eden Akdağ, “AK Partide siyaset yapan bütün teşkilat mensuplarımız Başbakanımızdan, genel başkan yardımcımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkalarımıza, yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize varana kadar biz siyaseti bir hizmet sahası olarak gördük. Bundan sonrada böyle görmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Akdağ, ziyaretleri sonrasında ilçeden ayrıldı .
Kaynak: İHA