Adana'da Dostluk Kahvaltısı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, PTT 1. Lig'de bugün saat 19.00'da Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak 'Adana derbisi' için kahvaltıda 2 kulüp başkanı ve taraftar temsilcileriyle bir araya geldi.

Adana'da Dostluk Kahvaltısı
Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, yöneticilerin de katıldığı Fatih Polis Lokali'ndeki kahvaltıda konuşan Vali Avni Coş, "Tek amacımız dostluk, barış ve sevgiyi daha da güçlendirmek. Bunlar zaten aslında var. Adana'yı barış kenti getirme çabamızı bugün yapılacak derbide de oluşturacağız. Amacımız güzel bir havayla, ortamla katkı ve destek sağlamak" dedi

Adanaspor ve Adana Demirspor'un şehrin 2 değeri olduğunu söyleyen Vali Coş, şöyle devam etti: "İki takım taraftarı, birbirini hoş görmeli, centilmenlik, dostluk ve barışı içinde geçecek bir derbiyi gerçekleştirmenin azim ve kararı içerisindeyiz. Değerli taraftarlarımızın da destek vereceklerine inanıyoruz. Derbiyi hangi takım galip tamamlarsa tamamlasın, kazanan Adana olacaktır. Orada eğer en ufak bir tasvip edilmeyen çirkin bir manzara oluşursa, Adana kaybetmiş olacaktır. Biz Adana'nın kazanmasını istiyoruz. İyi oynayan kazansın diyoruz. Bu maçın inşallah bir milat olarak, tüm Türkiye'ye örnek olarak, güzel bir ortamda geçmesini diliyoruz. "
Kaynak: İHA