Teşkilat Başkanları Eğitim Programı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ana muhalefet partisinin Meclis'te çıkan her türlü yasayı engellemek için hemen Anayasa Mahkemesi'ne gittiğini belirterek, "Bugüne kadar bu yolu kesmeyi başaramadılar, başaramayacaklar" dedi.

Teşkilat Başkanları Eğitim Programı, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit katıldı.

Erdem yaptığı konuşmada, ana muhalefet partisinin Suriye'de kendi insanını katleden bir diktatöre destek verdiğini belirterek, "Öbür taraftan Meclis'te çıkan her türlü yasayı engellemek için hemen Anayasa Mahkemesi'nin kapısında soluğu alıyorlar. Bugüne kadar bu yolu kesmeyi başaramadılar, başaramayacaklar. Bu milletin neye ihtiyacı varsa, biz bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Akşit ise, AK Parti'nin 2009 yerel seçimlerinde 15 milyon 513 bin 554 seçmenin oyunu aldığını belirterek, yüzde 38 oy oranıyla Türkiye genelinde birinci parti durumuna yükseldiklerini bildirdi. Akşit, "Kadınlar olarak bu seçimlerde daha fazla meclis üyesiyle, hatta belediye başkanlıklarıyla kendimizi göstermek durumundayız. Kadınların en iyi yapacağı görevlerden birisi de yerelde yapılan görevlerdir. Çünkü, halkla birebir temas edebilen, sorunları bilen ve belediye hizmetlerinden aslında en iyi yararlanan kesimi de kadınlar oluşturmaktadır. Dolayısıyla biraz daha gayretle orada yönetici olmak ve temsilci olmak da hakkımızdır" diye konuştu

Kaynak: İHA