İzmir'de Şiir Gecesi

Hikaye ve şiirlerle hayranlarına her akşam duygusal anlar yaşatan Ömer Köroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Ömer Köroğlu ile Vesaire programına, O ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Fatma İşcan katıldı.

İzmir'de Şiir Gecesi
Yapımcılığını üstlendiği Ömer Köroğlu ile Vesaire programının sunucusu Ömer Köroğlu gecede Fatma İşcan gibi başarılı bir sanatçıyı konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, genç müzisyenin başarılı olacağına inandığını söyledi.

geceye adını Tüm Türkiye'de 'Türkülerin Prensi' olarak duyuran Türkülerin Prensi ve yaptığı Sosyal sorumluluk projelerinde adının Türkiye'ye duyuran Mikrop Hikmet katıldı.

Ömer Köroğlu ile Vesaire programı daha birçok sürpriz sanatçıyı konuk etmeye devam edecek. Bizi dinlemeye devam edin” diye konuşan Köroğlu 23 - 24 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri, saat 15.00 da Çanakkale Türkan Saylan Kültür Merkezinde Kitaplarımı Tüm Çanakkale halkına imzalayacağını belirtti.

öte yandan klip çalışmasının stüdyo aşamasının bittiğini ve Çok keyifli bir ortamda, dostlarıyla birlikte gece gündüz çalıştıklarını anlatan Köroğlu "’Kalbimin ritimsiz sevgilisi' isimli şiirin müziği 2007 yılında çıkardığı ‘Kara Geceler’ adlı albümü ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran ses sanatçısı Ersin Kuşkanat’a ait. Sırasıyla; gitarda Atacan Ozan, udda Burak Pekuyar, klarnette Serdar Özkan, piyanoda İbrahim Telkıvıran çalıyor. Hepsi çok değer verdiğim işinde usta müzisyen arkadaşlarım. Ortaya çıkan albümün aranjesini de 2001 yılında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sedat Yüce kardeşimiz yaptı" Stüdyo aşamasından sonra klibinde Köroğlu'na, İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve 'biz bize yeteriz' ekibi eşlik edecek. Klibin, montaj ve yönetmenliğini Caria Production Ayberk Özsoy, sanat yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteği ise Gani Güleç yapacak. İzmir'den çalışmalarını tamamlayacak olan klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi .
Kaynak: İHA