Döngel Mahallesi'nde Değişim

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Döngel Mahallesi Millet Caddesinde devam eden kaldırım çalışmalarında son rötuşları yapıyor.

Bin 250 metrelik yolda genişletmeden dolayı oluşan kot farklılıklarına karşı taş duvar ve perde duvarlarla önlem alan ekipler, bu cadde de 3 bin metre küp taş duvar ördü, yaya kaldırımları için ise 2 bin 120 metre kare parke, bin 656 metre bordür işledi. Başiskele'nin Vitrin caddelerinden biri olan Millet Caddesi'nde bir süredir devam eden çalışmalarında Son rötuşlar yapılıyor. Cadde de yol genişletmelerinin ardından taş duvar ve perde duvar çalışmaları başlamış bu çalışmaların tamamlanmasının ardından yaya kaldırımı yapım çalışmalarına geçilmişti. Bin 250 metre uzunluğundaki ana caddede çalışmalarının Sonuna gelen ekipler 3 bin metreküp taş duvar ördü, çift taraflı 2 bin 120 metrekare parke taşı işledi.

Döngel Mahallesi Millet Caddesi'nin bitiminden başlayan Atatürk Caddesi ve Kocatepe Caddesinin bir bölümünü kapsayan Döngel Merkez Camii önünde kalan meydanı da düzenleyecek olan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu alanda refüj çalışması yaparak meydana dekoratif saat kulesi monte edecek. Şubat ayı Sonunda yapılacak ihale ile Döngel Mahallesi Meydanına birde park yapılacak. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde yeni görünümüyle Başiskele'nin prestij caddelerinden biri olacak .
Kaynak: İHA