Akbank'tan Bes Müşterilerine Katkı

Akbank'tan ''Bireysel Emeklilik Sözleşmesi'' alarak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne dahil olan müşteriler yüzde 25 devlet katkısının yanında, 100 lira da chip para ödülü kazanacak.

Akbank'tan yapılan açıklamada, 15 Mart tarihine kadar devam edecek kampanyayla, Akbank şubelerinden sunulan AvivaSA Bireysel Emeklilik ürünüyle BES'e katılacak müşterilerin Akbank kredi kartlarıyla minimum 200 liralık aylık düzenli katkı payı ödemeleri karşılığında, ilk ödemelerinde 100 lira chip para ödülü kazanacakları belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni yapılan düzenlemelerin ekonomi yönetiminin tasarruf konusuna ne kadar önem verdiğinin en büyük göstergesi olduğunu belirtti.

Akyurt, ''Devlet Bireysel Emeklilik Sistemi'ne destek vererek, katılımcılar adına yapılacak tasarruf tutarını yükseltiyor. Daha önce sisteme dahil olmamış ancak sunulan cazip tasarruf imkanı nedeniyle sisteme girmek isteyen ciddi bir potansiyel var. Bu doğrultuda, sunulan desteğe biz de Akbank olarak bir katkı yaparak müşterilerimiz için cazip bir kampanya başlattık'' dedi.

Kampanya ile ilgili detaylara tüm Akbank şubelerinden ve ''www.akbank.com/beskampanyasi'' adresinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Gökhan Kurtaran

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA