Adanalı Oda Başkanlarından Bakan Çelik’e Ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ve Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer’i makamında kabul etti.

Adanalı Oda Başkanlarından Bakan Çelik’e Ziyaret
Sadi Sürenkök, Muammer Çalışkan ve Ali Gizer, Bakan Çelik’e ziyaretleri sırasında hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ayrıca ziyarette Adana’nın marka şehir olması ve Adana’nın tanımı gibi konuların ele alındığı görüşmede oda başkanları Bakan Çelik’ten destek istedi. Adana’da yaşanan sorunların çözümü noktasında Çelik’e görüşlerini bildiren oda başkanları, Adana’nın hak ettiği yerde olmadığını söylediler.

Oda başkanlarının görüş ve önerilerini dinleyen Ömer Çelik ise hükümet ve bakanlık olarak Adana’ya büyük önem verdiklerini belirterek, Adana’nın tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Memleketi Adana’yı tüm Adanalılarla birlikte hak ettiği yere getireceklerini söyleyen Bakan Çelik, “Sokaklarında büyüdüğüm memleketim Adana için büyük sorumluluğum bulunduğunun farkındayım. İnşallah el birliği ile Adana’yı en kısa zamanda gerek sanayi, gerek tarım ve gerekse de turizm alanında Türkiye’nin yıldızı yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA