Kuzka’dan Teknik Destek Programı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), 2012 Yılı Teknik Destek 5. Dönem Programı kapsamında 19 projenin eğitim ve danışmanlık hizmetleri başarıyla tamamladı.

Kuzka’dan Teknik Destek Programı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, 2012 Yılı Teknik Destek 5. Dönem Programı kapsamında destek almaya hak kazanan 19 projenin eğitim ve danışmanlık hizmetleri başarılı bir şekilde tamamlandı.

amamlanan projelerin eğitim ve danışmanlık hizmetleri süresince, kurum ve kuruluşların kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle karşılaştıkları sorunların önlenmesine ve TR82 Bölgesinde çalışan personelin belirli alanlarda gelişimine yönelik çalışmalar yapıldı. Eğitimler sonunda, Teknik Destek Programı kapsamındaki eğitim ve danışmanlık hizmetleri işinin yüklenicisi firma olan BESA Uluslararası Belgelendirme Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından tüm katılımcılara sertifika verildi.

KUZKA’nın Teknik Destek Programı kapsamında Kastamonu’dan 5 proje bulunuyor. Bunlar, Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Kastamonu Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kastamonu Valiliği, Kastamonu İş Adamları Derneği ve Kastamonu Ziraat Odası yer aldı .
Kaynak: İHA