Bakan Çelik’in Hilvan Temasları

Toplu temel atma ve açılış törenleri için günü Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kaymakamlık, Belediye Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Çelik’in Hilvan Temasları
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hilvan’da önce Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Sezer ile görüştü. Çelik, Kaymakamlıktan ayrılırken kendisini pankart ile bekleyen Hilvanlılar ile bir süre sohbet etti. Daha Sonra Hilvan Belediyesini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Belediye Başkanı Ali İhsan Bayık tarafından Fahri Hemşerilik belgesi hediye edildi. Bakan Çelik daha Sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünün Mobesse Sisteminin açılışına katıldı.

Burada İlçe Emniyet Müdüründen sistem ile ilgili bilgi alan Çelik, sistemi uzun süre inceledikten Sonra hayranlığını dile getirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ilçedeki Son adresi AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. Bakan Çelik, İl Başkanı ile birlikte ilçe teşkilatında uzun süre kaldı. Bakan Çelik’in Hilvan ziyareti sırasında güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı .
Kaynak: İHA