Mhp'den Engellileri Sevindiren Hediye

MHP Kadirli İlçe Başkanlığı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 4 engelli vatandaşa akülü sandalye hediye edildi.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve hayırsever bir işadamı tarafından temin edilen akülü sandalyeler, ihtiyacı olan engelli vatandaşlara verildi.

Türkoğlu, ilçe başkanlığında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, engellilerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını gidermek amacıyla akülü tekerlekli sandalye dağıtımında bulunduklarını söyledi.

Hayırsever vatandaşların katkısıyla alınan 15 tekerlekli sandalyenin Osmaniye ve ilçelerinde tespit edilen vatandaşlara verildiğini anımsatan Türkoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Sosyal güvenlik kuruluşumuz tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılıyor ama akülü olanını karşılamıyor. Biz de bu ihtiyacın bir kısmını karşılayabilmek için yola çıktık. Çok şükür imkanlarımız ölçüsünde Osmaniye, Kadirli ve Düziçi ilçesinde 15 vatandaşımızın yüzünü güldürüyoruz. Allah izin verirse bu sayıyı arttırarak daha fazla vatandaşımızın sorununa ortak olmayı planlıyoruz. Emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.''

Tekerlekli sandalye dağıtımına, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP-li İl Genel Meclis üyeleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA