Gürsel Tekin: Sarıgül muhatabımız değil

S Haber’de yayınlanan Abdulah Abdukadiroğlu ile Günlük programının konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin oldu.

Gürsel Tekin: Sarıgül muhatabımız değil
Abdulah Abdukadiroğlu sorularını yanıtlayan Gürsel Tekin İstanbul'da aday olup olmayacağı sorusuna, 2009 yılında da aday olmak istediğini ifade ederek halk isterse aday olurum cevabını verirken “Mustafa Sarıgül bizim şu an muhatabımız değil” dedi.

İSTANBUL 'U KİM İSTEMEZ
CHP 'nin yerel seçimlerdeki stratejisine değinen Tekin “CHP 'nin yerel seçimlerde iki kriteri olacak. İstanbullu ve parti örgütü kimi istiyorsa bizim adayımızda o olacak.” derken “Siz aday olacak mısınız?” sorusuna ise “Elbette ki… Kim istemez ki İstanbul 'u” diye yanıt verdi.

SARIGÜL MUHATABIM DEĞİL

Mustafa Sarıgül 'ün CHP 'ye katılması hakkındaki sorulara da yanıt veren Gürsel Tekin “Mustafa beyle ilgili çok sorular soruldu. Hepsinde de evet dedik, buyursun gelsin dedik. Doğrusu bu cevapları vermekten yorulduk. Bu soruların öncelikle Sarıgül 'e sorulması gerekir. Gelip gelmeyeceğine kendisi karar verir. Bizim şu an muhatabımız Sarıgül değil. Geldikten sonra bu tartışmalar yapılır.” dedi.

BEYAZ GAZETE