İşte Sarai 'nin ölüm dehlizi!

Kapısına kilit vuruldu...

İşte Sarai 'nin ölüm dehlizi!
AMERİKALI Sarai Sierra'nın (33) cesedinin atıldığı İstanbul Cankurtaran surlarındaki dehlizin girişine demir kapı yapıldı. Kimsenin girmemesi için polis tarafından koruma altında tutulan dehliz, özel hazırlanan kapıyla kapatıldı. Polis tarafından yaptırılan demir kapıya da asma kilit vurulduğu da görüldü.

Görevlilerin dışında hiç kimsenin giremediği bölgenin, katil zanlısı yakalandıkdan sonra, yer göstermede ortaya çıkabilecek yeni deliller için korunduğu belirtiliyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma yapan polis, bir numaralı katil zanlısı olarak belirlediği Ziya T.'yi her yerde arıyor. 8 şubatta memleketi Karabük'ten ayrıldığı belirlenen katil zanlısının Hatay'a gittiği öne sürülüyor. Polis bu yöndeki takibini sürdürüyor.

ÖLDÜRÜCÜ DARBE SAĞ ELLE
Sierra'nın cesedinde, katil zanlısının öldürücü darbeyi sağ elle gerçekleştirdiği belirtiliyor. Tutulan tutanaklara göre katil sol elle Sierra'yı etkisiz hale getirmeye çalışarak, sağ elle öldürücü darbeleri gerçekleştirmiş. Sierra'nın en çok darbe izlerini vücudunun sol tarafından almış.