Hakkari'de DAP Toplantısı

Hakkari'de Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen DAP Eylem Planı konulu toplantı yapıldı.

Kalkınma Bakanlığı DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından bölgenin kalkındırılması ve kurum ve kuruluşlar arasında projelerin uyum ve bütünlük içerisinde yürütülmesi amacıyla planlanan DAP Eylem Planı konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Hakkari Valiliği toplantı salonunda Vali Vekili Cevat Uyanık başkanlığında yapılan toplantıya, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Emin Yaşar Demirci ve kentteki ilgili kurum ve kuruluşlar katıldı.

İki oturum halinde gerçekleştirilen toplantıda, devam eden projeler hakkında bilgilendirme yapılarak yeni teklif edilecek proje önerileri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Söz konusu projeler DAP eylem planının amaç ve öncelikleri ile ilgililiği, uygulanabilirliği, maliyet-fayda düzeyi gibi hususlar yönünden incelendikten sonra ilgili bakanlıkların görüşlerine sunulacağı belirtildi.

Kaynak: AA