Afsad Başkanı Özerdem'den Açıklama

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Bekir Özerdem, derneğin üye sayısını bir yılda 74'e çıkardıklarını bildirdi.

Özerdem, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında düzenlenen derneğin ikinci istişare toplantısında, geçen yılın kendileri için verimli geçtiğini söyledi.

Geçen yıl Şubat ayında yönetime geldikten sonra ilk olarak kentteki sigorta acenteleri ve sigortacıları tespit ederek bir çatı altında toplamak için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Özerdem, ''Derneğimizin üye sayısını bir yılda 74'e çıkardık'' dedi.

Özerdem, Afyonkarahisar'da 120'nin üzerinde sigorta acentesi bulunduğunu ve üye sayısının artırılması gerektiğini dile getirdi.

İlçelerdeki acenteleri de ziyaret edeceklerini anlatan Özerdem, şöyle konuştu:

''Geçen yıl kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiğimiz ziyaretler arasında en verimlisi, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne yaptığımız ziyaretti. Doğal Afet Sigortaları Kurumu poliçelerinin takibi konusunda belli bir yükümlülükleri olmadığı halde kendilerinin bunu bizzat takip ettiklerini belirten Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yetkilileri, bu poliçeleri başta belediye ve belediyeye bağlı kurumlar olmak üzere doğalgaz şirketlerinin de takip etmesi gerektiğini bildirdi. Biz de bunu konfederasyonumuza sunduk ve bunda başarılı olduk.''

Toplantı, Acenteler Yönetmeliği Taslağı hakkında dernek üyelerine bilgi verilmesi ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA