''kırklareli'ndeki Evim Öğretmenevim'' Projesi

Kırklareli Valiliği ve Trakya Kalkınma Ajansı'nca hazırlanan ''Kırklareli'ndeki Evim Öğretmenevim'' projesi kapsamında restore edilen Kırklareli Öğretmenevi düzenlenen törenle açıldı.

Kırklareli Öğretmenevi'nin açılışını, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün gerçekleştirdi.

Törende konuşan Kırklareli Öğretmenevi Müdürü Sevil Kurşun, hizmet kalitesini restorasyon ile artırdıklarını söyledi.

-''Kamuda kılık kıyafet için 10 milyon imza'' kampanyası-

Memur-Sen Kırklareli İl Temsilcisi Selahattin Karanfiler, ''Kamuda kılık kıyafet için 10 milyon imza'' kampanyası kapsamında Kırklareli'de 7 bin imza toplandığını belirtti.

Karanfiler, Memur-Sen Kırklareli İl Temsilciliği'nde düzenlediği basın toplantısında, toplanan imzaları genel merkeze gönderdiklerini söyledi.

Okullara getirilen kılık kıyafet esnekliğinin kamu çalışanlarına da getirilmesi gerektiğini söyleyen Karanfiler, şunları kaydetti:

''Başlangıçta belirlediğimiz 10 milyon imza hedefinin üzerine çıkarak tamamlanan kampanyada toplanan imzalar, merkez yönetimimiz tarafından gereği yapılmak üzere Başbakanlığa teslim edilecek. Kırklareli'den kampanya dahilinde 7 bin imza toplandı. Kampanyayı başlattığımız ilk günden itibaren milletimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesi olmuştur. Yönetmeliklerle, kısmi düzenlemelerle tam demokratikleşmenin sağlanamayacağı açıktır.''
Kaynak: AA