Ziraat Odaları Başkanları 'kütahya Tarım Fuarı' İçin Toplandı

Kütahya il ve ilçe Ziraat Odaları Başkanları, bu yıl 25-28 Nisan tarihleri arasından gerçekleştirilecek olan 5. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KÜTAF) için bir araya geldi.

Ziraat Odaları Başkanları 'kütahya Tarım Fuarı' İçin Toplandı
Ev sahipliğini Hisarcık Ziraat Odası Başkanlığı'nın yaptığı koordinasyon toplantısında, ziraat odalarının fuar ile ilgili görüşleri alındı. Toplantıya Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Ön, Kütahya DSİ Şube Müdürü Adil Sabancı, Kütahya il ve ilçe ziraat odaları başkanları katıldı.

Toplantıda, bu yılki fuarda ziyaretçi sayısının en az 125 bin olarak hedeflendiği vurgulandı.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Ön, yaptığı açıklamada, "Bu yıl Tarım Fuarı'nın 5'ncisini 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.Alanımızın büyük çoğunluğunu doldurduk, artık tanıtım çalışmalarımıza hız veriyoruz. Fuarın hem üreticimiz açısından hem de Kütahya açısından önemini biliyoruz.3 bin metrekarelik bir alanla ve 89 firmayla çıktığımız bu yolda artık bize 5 bin 80 metrekarelik kapalı alan yetmiyor. Bin 500 metrekare ilave çadır kuruyoruz .Geçtiğimiz yıl ziyaretçi sayımız 101 bin olarak belirlendi.Kütahya Tarım Fuarı büyüyerek ve gelişerek devam ediyor. Katılımcı firmaların çeşitliliği üreticimizi memnun ediyor. Firmalarımızın memnuniyeti ise ziyaretçi konusunda beklenen hedefe ulaşılması.Bu konuda ziraat odalarımıza teşekkür ediyorum.Onların desteği ve ilgisi sayesinde her zaman hedeflediğimiz ziyaretçi sayısına ulaştık.Bu yıl da hedeflerimizi tutturabilmek için elimizden gelen çalışmayı göstereceğiz.Ziraat Odaları Şubat ayı koordinasyon toplantısında bir araya geldiğimiz başkanlarımızla da bu konuda fikir alışverişinde bulunduk.Bu yıl 125 bin ziyaretçi hedefliyoruz.Bunun içinde her yıl olduğu gibi köy köy gezip üreticimizi ziyaret edeceğiz ve fuara davet edeceğiz.Taşıma desteğimiz bu yıl da devam edecek. Kütahya Tarım Fuarı sadece Kütahya il sınırlarını kapsayan bir fuar değil.Merkez ve ilçelerimiz dışında Afyonkarahisar, Eskişehir,Uşak, Bilecik, Balıkesir ve Manisa başta olmak üzere yurt geneli üreticilerimiz bu fuara ilgi gösteriyor.Tüm çabamız bu ilginin karşılığını verecek bir fuar ortaya çıkarmak. Yola çıktığımız ilk andan itibaren bize yol arkadaşlığı İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü'ne, Kütahya Ticaret Borsası'na ve Kütahya İl ve İlçe Ziraat Odaları'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA