Vodafone Türkiye'den Sevgililer Günü Kampanyası

Vodafone Türkiye, Sevgililer Günü'ne özel ''Cep Aşık Servisi''ni başlattı.

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone Türkiye tarafından Sevgililer Günü'ne özel olarak hayata geçirilen Vodafone Cep Aşık Servisi ile aboneler, aşk hakkında özlü sözler ve gerçek aşkı bulmak için ipuçları içeren SMS hizmeti alırken, ayrıca özel tavsiyeler de alabiliyor.

Vodafone Cep Aşık Servisi'ne abone olarak önce aşk uyumu ve aşk yorumu bilgisi alan aboneler, daha sonra her gün aldıkları aşk SMS'leriyle kusursuz aşk için ipuçları ediniyorlar.

Vodafone Cep Aşk Servisi'ne abone olmak isteyen Vodafone'luların ASK yazıp, boşluk bırakıp kendisinin ve sevdiği kişinin adını yazarak 3435'e kısa mesaj atmaları yeterli.

Kullanıcıların farklı anahtar sözcükleri yazıp 3435 kısa numarasına göndererek, farklı içerikler almaları da mümkün. Örneğin, ''BAYAN'' yazıp 3435'e gönderen kullanıcılara bayanlara özel ilişki tavsiyeleri, ''ERKEK'' yazıp gönderen kullanıcılara erkeklere özel ilişki tavsiyeleri günlük SMS olarak gönderiliyor.

Ayrıca ''YALNIZ'' yazıp 3435'e gönderen kullanıcılara Vodafone Cep Aşık aboneliği dahilinde ilişkisi olmayanlara özel tavsiyeler gönderiliyor.

Servis ücreti haftalık 4 lira olurken, hem servise abone olan tüm kullanıcılara, hem de üst üste 4 ücretlendirme sonrasında 4 saatlik konuşma süreleri servis dahilinde hediye ediliyor.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA