Ayvacık’a Arap Turist İlgisi
Samsun’un Ayvacık ilçesine haziran ayından itibaren Arap turistler gelecek.

Hassan Ashour’a AYTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Albayrak tarafından ilçe ile ilgili turizm potansiyelleri ve yapılabilecek aktiviteler ile ilgili kapsamlı bilgiler de verildi.
“Artık tanıtım çalışmalarımızın meyvelerini toplama zamanı geldi” diyen Ercan Albayrak, “Son 2 yılımızı Ayvacık’ı tanıtmaya adadık. Doğa sporları kültür sanat adına birçok etkinlik gerçekleştirdik. Medyada yer alan etkinliklerimiz sayesinde de Arap turistlerin ilgisini çekmeyi başardık. Bundan Sonra iş Ayvacıklı girişimcilere düşüyor” şeklinde konuştu.
İş adamı Ömer Zorlu tarafından işletilen butik oteli de gezen Hassan Ashour, haziran ayından itibaren Arap turistlerin konaklaması için Doğa Evleri ve otel ile anlaşmaya vardı. Arap turistlerin Ayvacık’a ilgi duymalarının kendilerini memnun ettiğini belirten işletmeci Ömer Zorlu, “Ayvacık’ın turizm potansiyelinin farkındaydık. Bu nedenle yıllar öncesinden alt yapı tesisimizi kurduk. Seneye kapasitemizi arttırarak turistlere kaliteli hizmet vermeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı .
