Av tüfeğiyle dehşet saçtı!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle gelinini öldürdü, oğlunu ve torununu ağır yaraladı.

Av tüfeğiyle dehşet saçtı!
Edinilen bilgiye göre Alaplı 'nın Hasanlı köyünün Çamcılar mahallesinde aile içi tartışma önce kavgaya ardından da cinayete neden oldu. Akşam namazını kılarak evine gelen 68 yaşındaki Eyüp G. henüz bilinmeyen bir nedenle 38 yaşındaki oğlu Fahrettin G., ve 36 yaşındaki gelini Ayşe G ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında baba Eyüp G. av tüfeğini kaparak oğlu, gelini ve odada bulunan torunu 6 yaşındaki Erkan G ' ye peş peşe ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan 3 kişi yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan Ayşe G. yapılan tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ayşe G 'nin cenazesi ise morga kaldırıldı. Olayda yaralanan Fahrettin G ile oğlu 6 yaşındaki Erkan G ilk müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Fahrettin G., ve 6 yaşındaki Erkan G 'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Jandarma tarafından oğlu, gelini ve torununu vuran Eyüp G. ise av tüfeğiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Aile faciasıyla ilgili olarak çok yönlü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Ayşe G 'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Öte yandan olayda yaşamını yitiren Ayşe G. 'nin yakınları Alaplı Devlet Hastanesine akın etti. Ayşe G 'nin yaşamını yitirdiği haberini ailesi sinir krizi geçirirken, yakınları ise gözyaşı dökerek ağıt yaktı.
Kaynak: İHA