Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin Açıklama Yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, bir mağlubiyetin kendilerini yıldıramayacağını söyledi.

Şahin, Darıca Gençlerbirliği maçına kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Karşılaşma boyunca rakibin yaptığı hataları değerlendiremeyip golü bulamayınca sahadan mağlup ayrıldık'' dedi.

Kalelerinde gördükleri ilk golün ardından gol bulabilmek için rakip kaleye yüklendiklerini, bu sırada kalelerinde pozisyonlar verdiklerini ifade eden Şahin, ''Aslında 3 puan almamız gereken bir maçtı. Fakat maçın henüz 5. dakikasında kalemizde gördüğümüz gol takımımızın moralini bozdu. Rakip kalede gol aramak için yüklendiğimizde kalemizde ikinci golü gördük. Darıca Gençlerbirliği maçın 15 dakikasında 2 gol bulunca bize göre daha rahat oynadı. Maçın kalan bölümlerinde her ne kadar rakibi baskı altına almış olsak da sahasına kapanan Darıca Gençlerbirliği'ni açamayınca aradığımız golleri bulamadık ve sahadan mağlup ayrılan taraf olduk'' diye konuştu.

Artık bu maçı unutup gelecek hafta sahalarında yapacakları Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını düşünmeleri gerektiğini kaydeden Şahin, ''Futbolda kazanmak gibi mağlup olmayı da kabullenmek lazım. Arsinspor bu ligde daha çok işler yapacak. Bir mağlubiyet bizi yıldıramaz. Takımımız ligin ikinci yarısı için yeni transferler yaptı. Oturma sürecinde sancılar yaşanabilir'' dedi.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA