900 bin lira sobadan çıktı

Devlete ait bir bankadan 900 bin lira çalan G.A.’yı kameralardan tespit eden polis, parayı soyguncunun evindeki sobada buldu. G.A. ise intihar ederken son anda kurtarıldı

900 bin lira sobadan çıktı
Ankara Emniyeti Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, devlete ait bir bankanın Demirtepe 'deki şubesinden 900 bin TL 'nin çalındığı ihbarı üzerine alarma geçti. Bankadaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, kayıtlardan elinde iki büyük poşetle çıkan bir kişiyi tespit etti. Bankadan poşetle çıkan kişinin veznedar G.A. olduğu belirlendi.

İki saatte çalınan para bulundu
Polis, bunun üzerine G.A. 'nın da bilgisine başvurmak istedi ancak işyerine gelmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine G.A. 'nın evine baskın yapıldı. Evde yapılan aramada sobanın içine gizlenmiş 900 bin lira, olayın ortaya çıkmasından 2 saat Sonra bulundu. Polis G.A. 'nın cep telefonu sinyalini savcılık kararıyla izleyerek, Karşıyaka Mezarlığı 'na geldiğini tespit etti.

Hırsız kendini asıyordu
Polis, Ankara 'nın en büyük mezarlığı olan Karşıyaka Mezarlığı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve veznadar G.A. 'yı aramaya başladı. Aramanın ardından mezarlığın tenha bir bölgesinde bir kişinin yanında getirdiği sandalye ve iple bir ağaca kendini asmaya çalıştığı fark edildi. Polis, iple kendini asmaya çalışan kişiye yaklaşarak intihar etmesini önledi. Ancak, intihardan Son anda kurtardıkları kişinin aradıkları şüpheli G.A. olduğu anlaşılınca büyük bir şaşkınlık yaşandı.

Ekonomik sorunlar yaşamış
Ölümden Son anda polis ekipleri tarafından kurtarılan G.A., daha Sonra gözaltına alınarak emniyete götürüldü. G.A. 'nın ifadesinde, “Ekonomik sorunlarım vardı. Pişmanım, para çalmayı kendime yakıştıramadım. Bunun için intihara kalkıştım, hayatıma Son vermek istedim” dediği öne sürüldü. G.A., emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.