Uludağ turu

Cüppeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yıldırım ilçesinde yapılacak sohbet toplantısı için önceki gün Bursa’ya gitti.

Uludağ turu
Toplantı öncesi eşi ve çocuklarıyla Uludağ 'a çıkan Ünlü, geceyi, içki servisi yapılmayan Büyük Otel 'de geçirdi. Karda yürüyüp tatilcilerle sohbet eden Ünlü, “Uludağ 'ı çok seviyorum. Her yıl geliyorum. Cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez geldim. Bundan sonra daha sık geleceğim” dedi. Yolda gelirken ağaçları izleyip, orman yangını olmasın diye dua ettiğini söyleyen Ünlü, cezaevi günlerini, “Allah, o günleri iyiye çevirsin, sıkıntılı günler geçirdim, imtihan günleriydi” diye yorumladı. Ünlü, sağlık durumuyla ilgili olarak da, “Beyin damarlarım tıkalı, bir süre hastanede kaldım. Elden ayaktan düşmedikçe rüku ve secde yapabildikçe kendimi sağlıklı sayıyorum” dedi.

KURBAN KESİLİRKEN SODA İÇTİ
Ünlü daha sonra 5 bin kişi kapasiteli camide konferans verdi. Ünlü, kendisi için kurban kesilirken soda içti. Vakıf yetkilileri tarafından Ünlü 'ye plaket verildi. Ses düzeyinin yetersiz olduğu için kadınların bulunduğu bölüme ses gelmediğinin söylenmesi üzerine ise Ünlü, “Kadınlar kendi arasında konuşacaklarına beni dinlesinler” diyerek espri yaptı.