Muhtarlıklara Güvenlik Önlemi
Yenimahalle’ye bağlı mahallelerin muhtarlık binalarında meydana gelen hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, güvenlik tedbirlerinin arttırılması için talimat verdi.

Planların onaylanmasıyla özellikle mahalle statüsüne geçirilen köylerde gerçekleştirilecek çalışmaların önünün açıldığını belirten Yaşar, alt ve üst yapı çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Başkanlığı döneminde Yenimahalle içerisindeki kurumların arasındaki iş birliğinin en üst seviyeye çıkartıldığını vurgulayan Yaşar, “Çalışmalar en hızlı şekilde bitirilecek” dedi.
Son dönemlerde Yenimahalle’ye bağlı muhtarlıkların binalarında meydana gelen hırsızlık olaylarının da önüne geçileceğini belirten Yaşar, muhtarlıklardaki güvenlik önlemlerinin arttırılacağını söyledi.
Muhtarlıklara kurulacak kamera ve alarm sistemlerinin hazırlandığını belirten Yaşar, “Güvenlik önlemlerini arttırarak biz belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
