Ayvalık’ta Kalp Sağlığı Semineri

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi ile Kent Hastanesi işbirliğiyle Kalp Sağlığı ve korunma yöntemleriyle ilgili bir seminer düzenleniyor.

Ayvalık’ta Kalp Sağlığı Semineri
Önceki gün; Ayvalık Belediyesine ait İsmet İnönü Kültür Merkezinde düzenlenen seminere, Doç. Dr. Murat Tümüklü’nün konuşmacı olarak katılacağı öğrenildi. Yapılacak seminerle ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, halk sağlığının korunması ve halkın bilgilendirilmesi amacıyla Kent Hastanesi işbirliğinde düzenledikleri seminerin ilkinin 13 Şubat günü verileceğini belirterek, "Tüm Ayvalıklılar ve yakın çevremizdeki vatandaşlarımızı seminere davet ediyoruz" dedi.

Seminerde kalp hastalıkları, belirtileri, tedavi ve yöntemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verileceğini anlatan Türközen, "Kalp sağlığı ve hastalıkları hepimizin yaşamında önemli bir yere sahip. Ayvalıklılar kalp sağlığı ile ilgili her türlü bilgiye uzmanından ulaşabilecekler. Ailemizin, yakınlarımızın kalp sağlığının korunması için seminerin yararlı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA