Düyader'den Mudurnu Belediyesi'ne Ziyaret

Dünya Yaşlılık Derneği başkanı Umut Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl'ü ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İnegöl, misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür ettiğini ve yaşlılar için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yaşlılar hakkında yapılacak projelere memnuniyetle katılacaklarını dile getiren İnegöl, ''Çocuklarımız bizlerin geleceğidir fakat yaşlılarımıza da sahip çıkmalı ve onların ahir ömürlerinin rahat geçmesi için çabalamalıyız. Mudurnu Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız'' dedi.

Mudurnu'nun tarihi, başkanın yaşlılar ve çocuklarla ilgili çalışmaları konusunda bilgi alan dernek başkanı Çınar, yaşlılarla ilgili çeşitli uluslararası projeleri Mudurnu'da da hayata geçirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyarete Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Saraçoğlu, Dünya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Derneği Başkanı Eda Saraçoğlu ve Efe ile Kaan Saraçoğlu katıldı.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA