Orman İşletme Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde görevli personele kişisel gelişim eğitimi verildi.

Orman İşletme Personeline Kişisel Gelişim Eğitimi

Erdemli Belediyesi konferans salonundaki eğitime İçel Orman Bölge Müdür Yardımcısı Salim Karabulut, Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman ile ilçede görevli personel katıldı.

Eğitimle ilgili bilgi veren İçel Orman Bölge Müdür Yardımcısı Salim Karabulut, “İçel merkezimizde ve 8 orman işletme müdürlüğümüzde bu eğitimleri vereceğiz. Eğitimleri vermekteki amacımız ise personelimizin motivasyonunu arttırmaktır. İl genelinde yaklaşık bin personelimiz gerçekleştirdiğimiz bu kişisel eğitim programına katılacaktır” dedi.

Eğitimin içeriğine dair bilgiler aktaran Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt ise, “Duygu ve davranışlarımızın patronu olmak” isimli eğitimi insanların kendi güçlerini kullanıp, daha sakin, daha sabırlı, çok daha kaliteli kararlar vermeleri adına gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimde stres ve öfke kontrolü, beden dili, etkili iletişim tekniklerine de yer veriyoruz. Eğitim çalışanların hem iş yerlerinde hem de kendi aile ortamlarında kullanabilecekleri özel tekniklerden oluşuyor” dedi.

Kaynak: İHA