Polis Aciz Kaldı, Hırsız Kaçtı

Aydın Merkez Tellidede’de polis yakaladığı bir zanlıyı alamadı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından saldırıya uğrayan polis ekiplerinin elinden yakalaması bulunan hırsız kaçarken ekipteki bazı polisler de hafif yaralandı.
Olay gece saat 22.00 sıralarında Osman Yozgatlı Mahallesi Hakkıbey Caddesi üzerinde bulunan kıraathanelerin olduğu bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.T. isimli genci 07 plakalı bir otomobil ile gezerken gören polis ekipleri şahsı yakalamak için aracı durdurmak istedi. Kaçan şahıs, evinin bulunduğu Osmanyozgatlı Mahallesi’ne gelip aracı bırakıp yaya olarak kaçmak istedi. Polis araçtan inen şahsı yakaladı. Ancak gözaltına almak istediği sırada bölgede bulunan vatandaşlar polisin hırsızı gözaltına almasına izin vermeyerek polise karşı çıktı. Çıkan arbedede bazı polisler hafif yaralanırken, yakalanan hırsızlık zanlısı da çevredekilerin yardımı ile polisin elinden kaçtı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıdaki ekibe rağmen kaçan hırsızlık zanlısı yakalanamazken, hırsızlar için adeta kurtarılmış bölge gibi kullanılan mahallede yaşanan olay hem polisi hem de olayı izleyen sağ duyulu vatandaşları üzdü.
Kaynak: İHA