Engelli Vatandaş 3 Kişiyi Yaraladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ mitinginde konuşma yaptığı sırada engelli bir vatandaş, akülü tekerlekli sandalyesiyle ön sıralara geçmek isterken 3 kişiyi bacaklarına çarparak yaraladı.

Engelli Vatandaş 3 Kişiyi Yaraladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ merkez ilçe ve beldelerde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını yapmak üzere Tekirdağ'a geldi. Başbakan'ın konuşması sırasında engelli bir vatandaş Başbakan’ı ön sıralardan izlemek için akülü tekerlekli sandalyesiyle ilerlemek istedi. Ancak yoğun kalabalık nedeniyle engelli vatandaş ön sıralara geçmekte güçlük çekti.

Bir süre sonra engelli vatandaş tekrar ön sıralara ilerlemek istediğinde, ön sıralarda bulunan vatandaşların bacaklarına çarparak yaraladı. O sırada engelli vatandaş da ezilme tehlikesi yaşadı. Diğer vatandaşlar ise durumu güvenlik banketi önünde bulunan polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri yaralanan vatandaşları banket üstünden alarak ambulansa götürdü. Engelli vatandaşın akülü arabası ise kapatılarak durduruldu. Engelli vatandaş o sırada gözyaşları ile sağlık ekiplerine, kalabalığın içinden çıkmak istediğini söyledi.

Yaralılar, miting alanında bulunan ambulansa götürülerek ayakta tedavi edildi

Kaynak: İHA