Başkan Ergün Eğitim Gönüllüsü Oldu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu’nda TGEV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) tarafından kurulan Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi’ni ziyaret ederek, çocuklarla birlikte gönüllü eğitime katıldı.

Başkan Ergün Eğitim Gönüllüsü Oldu

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde TGEV, Üzümcüler İsa Artunç İlköğretim Okulu’nda Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi etkinliği düzenledi.

Etkinlik kapsamında, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TEGV’in Manisa’da bulunan Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi Etkinlik Noktası’nda çocuklarla buluşarak gönüllülük yaptı. Kariyer Söyleşisi etkinliğini çocuklar ile birlikte gerçekleştiren Ergün, gönüllülük ile ilgili farkındalık yaratılması ve gönüllü faaliyetlere katılımın artması yönünde önemli bir adım attı. Gerçekleştirilen etkinlik hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, “Çok güzel bir proje. Her şey çocuklarımızın geleceği için. Biz de Manisa Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Gençlik dendiği zaman bende akan sular durur. O yüzden onların geleceğine her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bu projeyi hayata geçiren vakfımızı ve burada gönüllü olan gençlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Ergün ayrıca eğitimde bulunan çocukların sorularını yanıtladı.
Kaynak: İHA