Başkan Altungün’den Turizmcilere Kokteyl

Kuşadası Belediyesi tarafından, İzmir’de kapılarını yedinci kez açan Travel Turkey fuarında turizmcilere yönelik kokteyl verildi.

Büyük ilgi gören kokteyle Kuşadası ve Ege Bölgesi’nin önemli turizmcileri katıldı.


Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, fuarda hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler onuruna kokteyl verdi. Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ile Belediye Başkan Yardımcıları Adem Testici ve Mehmet Bademci ile belediye meclis üyeleri Kuşadası standını ziyaret eden konuklarla tek tek ilgilendi. İzdiham yaşanan kokteyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, çeşitli il ve ilçelerin belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ticaret odası yöneticileri ile Kuşadası’ndan gelen çok sayıda otel ve seyehat acentelerinin sahipleri ve yöneticileri katıldı.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili ve Kuşadası Tanıtma Vakfı(KUTAV) Genel Sekreteri Murat Saraç, Travel Turkey Fuarı’nın en çok ilgi gören standı olan Kuşadası standında verilen kokteylin büyük ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kuşadası’nın turizmin yeniden parlayan yıldızı olması için Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün göreve geldiği günden beri etkin tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirten Saraç, “Tanıtım alanında yaşanan eksikliği gidermek için yaptığımız çalışmaları sürdürmekte kararlıyız. Yurt içi ve yurt dışında yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla önemli başarılar elde ettik. Londra ile başlattığımız ve İzmir’de sürdürdüğümüz tanıtım çalışmalarını aksatmadan yurt içi ve yurt dışındaki fuarlarda sürdürmeye devam edeceğiz. Standı ziyaret eden ve kokteylimize katılan tüm turizmcilere ve konuklara teşekkür ediyorum“ dedi.

Kaynak: İHA