Bakan Yıldırım'dan Başkan Erdoğan'a Ziyaret

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet Uşak Öğretmenevi’nde yenilen öğle yemeğinden sonra Uşak’taki temaslarına Uşak Belediyesi ziyaretiyle devam etti.

Bakan Yıldırım'dan Başkan Erdoğan'a Ziyaret

Ziyarette Belediye Başkanı Ali Erdoğan Bakan Yıldırım’ı karşılarken, Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda Başkan Ali Erdoğan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda kentte yapılanlar anlatıldı. Uşak’ta birçok projeyi hükümetin projesi ile entegre ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "İlimizde kentin gelişimi adına çalışmalar sürüyor. Çalışmalarımızda ilimizin gelişmesini amaçlıyoruz. Bu bağlamda büyük projelerimiz var. Yaptığımız çalışmalarda devletimizin projelerini de gözeterek planlama yapmaktayız. Bu kapsamda yakın zamanda belediyemiz projelerimiz ile başarı kaydedeceğiz” dedi.

Bakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmasında ise bakanlık olarak bütün yerel yönetimlere katkı verdiklerini belirtti.

Uşak ile de uyumlu çalıştıklarını bildiren Bakan Yıldırım,"Biz yerel yönetimlerimize destek verirken hiçbir partinin vesayetini düşünmüyoruz. Hangi parti olursa olsun elimizden geleni yapıyoruz. Uşak’ta da belediyemiz ile birlikte çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali Erdoğan Bakan Binali Yıldırım’a Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık konulu plaket ve Uşak halısı hediye etti.
Kaynak: İHA