(özel Haber) Evde Mahsur Kalan Bebeği Kurtarma Operasyonu

Adana'da annesi kapıyı açık bırakıp üst kata çıktığı sırada kapı kapanınca içeride mahsur kalan 11 aylık bebek, uzun uğraştan sonra çilingirin gelmesiyle kurtarıldı.

(özel Haber) Evde Mahsur Kalan Bebeği Kurtarma Operasyonu
Bebeğine kavuşan anne gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, anne Sevinç Kapan, eşi Kutsal Kapan sabah işe gittikten sonra 11 aylık bebeğini evde bırakıp şeker almak için üst kattaki kayınvalidesine çıktı. Bu arada anne kapıyı da açık bıraktı. Ancak yukarı çıktıktan sonra kapı kapandı. Anne geri geldiğinde kapıyı açamazken, o sırada 11 aylık bebek Sevinç ise evde ağlamaya başladı

Anne bir süre kapıyı açmak için mücadele etse de, başarılı olamadı. Yardımına koşan kayınvalidesi de kapıyı açamayınca anne polisi arayıp yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ise itfaiyeden yardım istedi. İçeride mahsur kalan Sevinç bebek de ağlamaya devam etti

Kapıdan torununu sakinleştirme çabaları sonuçsuz kalan babaanne Fatma Kapan ise üzüntüden üst kata çıktı.

Bu arada bir kişi tornavida ile kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Polisin çabası da kapıyı açmaya yetmedi

Akrabaları ise 4 katlı evin bütün dış kapı anahtarlarını getirdi. Polis hepsini tek tek sabırla denedi ancak kapı bir türlü açılmadı. Bir genç ise apartmana tırmanıp ikinci katın balkonundan içeri girerek bebeği kurtarmak istedi. Ancak bebek 3. katta mahsur kaldığı için bu kez de genç girdiği dairede mahsur kaldı. Genç de getirilen anahtar ile kapının açılmasıyla mahsur kaldığı yerden çıkartıldı. Mahalledeki gençler balkondan 3. kata ulaşmaya çalıştı ancak, başaramadılar

Bu arada polisin çağırdığı çilingir apartmana gelirken, çilingir 1 dakikada kapı kilit göbeğini sökerek kapıyı açtı. Hemen eve giren babaanne, Sevinç bebeği kucağına alıp sevdi. Daha sonra annesi gözyaşları içerisinde bebeğini kucağına aldı. Anne yaşadığı korkuyla, basın mensuplarının da görüntü almasına sinirlenerek tepki gösterdi.
Kaynak: İHA