Kepez Belediyesi Çalışmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'in 2009'daki görünümüyle 2014 yılına girmeye hazırlanılan bugünlerdeki görüntüsünün çok farklı olduğunu söyledi.

Tütüncü, Kepezaltı ve Santral mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Göreve geldiği günden bugüne ilçe halkıyla kardeşliklerini, hemşehrilik bağını derinleştirmeye ve büyütmeye önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, "Kepez"in mülkiyet ve şehircilikle ilgili sorunlarının çözümünde önemli mesafe aldık. Yaptığımız başarılı çalışmalarla Kepez'in imajını değiştirdik" dedi.

Dün ile bugünün muhasebesinin yapılması gerektiğini anlatan Tütüncü, "Kepez'in 2009'daki görünümüyle 2014 yılına girmeye hazırlandığımız bugünlerdeki görüntüsü, imajı çok farklıdır. Diğer belediyelerin dikkatle izlediği ilçe haline geldik. Kepez Belediyesi bu işi nasıl yapıyor diye inceliyor, araştırıyorlar. Bu da şunu gösteriyor ki biz doğru yoldayız" diye konuştu.

Tütüncü, Kepezaltı ve Santral mahallelerinin müzminleşmiş, çözüm bekleyen sorunlarının çözümü için gerekli adımları attıklarını kaydetti.

Mülkiyet sorunundan dolayı bölgede yol açma ve park çalışması yapamadıklarını ifade eden Tütüncü, şöyle devam etti:
"Santral Mahallesi sıcak asfalt hizmetiyle tanıştı. Mahallede 6 bin 741 metre, Kepezaltı'nda ise 9 bin 868 metre sıcak asfalt döktük. Santral Mahallesi'nin semt pazarı sorununu çözdük. Bu mahallemizin güney sınırından geçen DSİ su kanalının çevre düzenlemesini yaptık. Yine Santral'i, yeni bir köprü inşaatıyla komşu olduğu Ünsal Mahallesi'ne bağladık."
Görevde bulundukları 5 yıllık sürede Kepez'de önemli hizmetler yaptıklarını belirten Tütüncü, "Yaptığımız çalışmaların yanı sıra daha çok yapmamız gereken hizmetler olduğunu biliyorum. Kepez için daha büyük hizmetler yapmalıyız. Yeni bir döneme giriyoruz. Yeni dönemde desteğinizi bizden esirgemeyin" diye konuştu.

Tütüncü, Cezaevi Taksi Durağı'nı ziyaret edip, esnafın isteklerini dinledi.
Kaynak: AA