Gaziantep'ten Kısa Kısa

Şehitkamil Belediyesi Uzay Çatılı Pazar yerinde yol genişletme çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çalışma sürdürülen Emek Kavşağında incelemelerde bulundu. Fadıloğlu, vatandaşların trafik yönünden rahat edebilmesi için çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini bildirdi.
Kavşak genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Fadıloğlu, "Bu kavşak düzenlemesiyle ilgili olarak burada yol genişletme çalışması gerekiyordu. Bunun içinde ekiplerimiz çalışmaya başladılar ve buranın uygulamasına geçiliyor. İnşallah en kısa sürede bu kavşak düzenlemesi de biter ve milletimiz daha rahat nefes alma imkanına sahip olur" ifadelerini kulandı.

- GAİB'ten eğitim

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), üyelerin nitelikli istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla "Dış ticaret uzmanı yetiştirme eğitimi" düzenledi.

GAİB'den yapılan açıklamaya göre, eğitime İstanbul, Kayseri, Ankara, Adana, Elazığ, Hatay, Giresun, Samsun, İzmir ve Tacikistan'dan da kursiyerler katıldı.

Dış ticaret mezunu 40 öğrenciye mesleki İngilizce, kişisel gelişim ve bilisayar konularında eğitim verildi, eğitim sonunda başarılı kursiyerlere sertifika verildi.

Kursiyerlere Gaziantep'in önde gelen firmalarıyla birebir görüşme imkanı sunuldu.
Kaynak: AA