Fotoğraf Sergisiyle Etkinlikler Tanıtıldı

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından Ermerkez’de fotoğraf sergisi açıldı.

Fotoğraf Sergisiyle Etkinlikler Tanıtıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projelere Erzincan Gençlik Merkezinin katılımının anlatıldığı fotoğrafların gösterildiği sergiye gençlerden yoğun ilgi oldu. “Seyyah Ulu Çınarın İzinde”, “Seyyah Bizim İller” ve “Gençlik Kampları” projeleinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergi Cuma gününe kadar açık kalacak. Fotoğraf sergisinin yanı sıra açılan stand ile Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında gençlere bilgilendirme yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Filipinler yardım kampanyası hakkında da gençler bilgilendirildi ve nasıl yardımda bulunacakları hakkında sorulan sorulara cevaplar verildi.

Gençlere yönelik yıl içerisinde bir çok etkinlik düzenlendiğini bu kapsamda il dışına çeşitli gezilerin organize edildiğini ifade eden Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu, “Yıl içerisinde düzenlenen etkinlik ve gezilerden oluşan fotoğrafları açmış olduğumuz sergide gençlerin beğenisine sunduk. Burada amacımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlere yönelik ne tür faaliyetler yaptığımızı anlatmak, bu tür faaliyetlerden daha çok gencin haberdar olmasını sağlamak ve daha fazla gencin bu tür faaliyetlere katılmasına vesile olmaktır. Fotoğraf sergisini açtığımız alanda yine Gençlik Merkezi tarafından bir tanıtım standı oluşturulmuştur. Gençler buraya müracaat ederek etkinlikler hakkında daha detaylı bilgiler alabileceklerdir. Biz bu tür tanıtım stantlarını yıl boyunca okullarda, Üniversitede ve çeşitli alanlarda açmaktayız. Bundan sonrada tanıtım faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından Filipinlerde meydana gelen doğal afetin ardından bir yardım kampanyası başlattığını belirten İl Müdürü Köseoğlu, “Bakanlığımız tarafından başlatılan yardım kampanyasını İlimizde Gençlik Merkezi aracılığı ile gerçekleştirmekteyiz. Fotoğraf sergisini açtığımız Ermerkez’de bu konuda da Liderlerimiz bilgilendirme yapmaktadırlar. Tüm Erzincan halkının desteklerini beklemekteyiz” diye konuştu.


Kaynak: İHA