Vergili'nin Kardeşi Vefat Etti

AK Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Vergili’nin hastanede tedavi gören kardeşi yaşamını yitirdi.

Vergili'nin Kardeşi Vefat Etti
13 günlük tedavi sürecinde kardeşinin ihmal sonucu öldüğünü iddia eden Vergili, "Doktor, kardeşimin daha sonuçları gelmeden kemoterapiye başladı.

Büyük bir ihmal sonucu kardeşim vefat etti" dedi.


Kocaeli'nin Körfez ilçesinden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Aynur Vergili'nin kardeşi Cüneyt Vergili (25), boynunda çıkan bir kitle nedeniyle İstanbul Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Cüneyt Vergili'ye lenf kanseri teşhisi konuldu. Vergili, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi.

Aynur Vergili, kardeşinin test sonuçları gelmeden kemoterapiye başlandığını belirterek şöyle konuştu: "Boynunda bir kitle vardı. İlik parçası alındı ancak daha test sonuçlarını beklemeden kemoterapi uyguladılar. Gencecik 25 yaşında hiçbir yerinde sorun olmayan eski bir futbolcuydu. Doktor, 'hemen ameliyat yapalım' dedi.

13 gün boyunca kardeşimin başında stajyerler, ellerinde sigaralarla ilgilendi. Yoğun bakımda doktor yoktu. 20-25 yaşlarında bu insanlar kardeşimin üzerinde deneme yaptı. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporu bekliyorum. Savcılığa başvurdum. Ne gerekiyorsa yapacağım."
Cüneyt Vergili’nin memleketi Samsun’da toprağa verileceği belirtildi

Kaynak: İHA