Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Perçi, mesajında, 2013 yılını sevinç ve üzüntüleriyle uğurlarken, 2014 yılına mutluluk içinde girmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

İlçeyi istenilen gelişmişlik düzeyine çıkarabilmenin en büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Perçi, şunları kaydetti:
"Bu nedenle 2014 yılında her alanda ilçemizi ileriye götürecek projeler hayata geçirilerek halkımıza daha iyi hizmet verme çabası içerisinde olacağız. Yeni yılın, hemşehrilerimizin hayal ve umutlarının gerçeğe dönüşeceği huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl olmasını, ülkemize, ilçemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu vesileyle hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Suşehrili hemşehrilerimin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."
-- Fırınlar denetlendi
Suşehri ilçesinde ekmek ve pide fırınları, zabıta ekipleri tarafından denetlendi.
Suşehri Belediyesi zabıta ekipleri, ekmek ve pide fırınlarında üretilen ekmeklerin gramajlarını ve fırınların genel temizliğini kontrol etti. Denetimlerinde herhangi bir eksikliğin olmadığını belirten ekipler, rutin kontrollerin devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: AA