Spk Haftalık Bülteni

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse başına 2,66 lira fiyatla halka arz edilmesine onay verdi.

SPK haftalık bültenine göre Kurul, Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse başına 2,66 lira fiyatla halka arzını onayladı. Kurul ayrıca, Net Turizm Ticaret ve Sanayi AŞ'nin 150 milyon lira nominal tutarlı bedelli sermaye artırımı ile Orma Orman Mahsulleri İntegre Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 8,1 milyon lira nominal tutarlı bedelsiz sermaye artırımı başvurularına onay verdi.

- Ağaoğlu 100 milyon dolarlık borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu

Ağaoğlu Varlık Kiralama AŞ yurt dışında ihraç edilmesi planlanan azami 100 milyon dolarlık kira sertifikası ihracı için Kurul'a başvurdu. TF Varlık Kiralama AŞ de tahsisli olarak satılması planlanan 31,5 milyon liralık kira sertifikası ihracı için Kurul'a başvuruda bulundu.
Gözlük Sanayi AŞ, 531 bin 196,20 lira bedelli ve 796 bin 794,30 lira bedelsiz pay ihracı için, Karsusan Karadeniz Su Ürünleri AŞ de 3,1 milyon lira bedelli pay ihracı için Kurul'a müracaat etti.
Ziraat Bankası AŞ ise Kurul'a nitelikli yatırımcılara veya tahsisli olarak satılmak üzere 15 milyar lira tutarında borçlanma aracı ihracı başvurusunda bulundu.
Kaynak: AA