Mal Müdürüne Veda Yemeği

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, emekli olan İlçe Mal Müdürü Mustafa Yiğit için veda yemeği verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Hacılar Belediyesi Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen veda yemeğine Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ve daire amirleri katıldı.

Yemekte konuşan Bilgihan, dürüst ve efendi kişiliği ile her kesimin takdirini kazanan Mal Müdürü Mustafa Yiğit'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.
Bilgihan, "Böyle bir insanı emekli etmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Tabi ki yaptığı hizmetler bir görev değişimidir, bir bayrak yarışıdır. Devlette kamu hizmeti sunarken mutlaka biri gidecek biri gelecektir. Bu anlamda verdiğiniz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ailenizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmenizi temenni ediyoruz" dedi.

Yiğit ise Kaymakam Bilgihan'a, Belediye Başkanı Herdem'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, haklarını helal etmelerini istedi. Bilgihan, konuşmaların ardından, emekliye ayrılan Mustafa Yiğit'e teşekkür belgesi ve plaket verdi.
Kaynak: AA