Başkan Ürgüp’e Ziyaretler Sürüyor

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında Gümüşdereliler Derneği yönetimi ve Gök Hüsam Çekiç Cami cemaati ziyaret etti.

Başkan Ürgüp’e Ziyaretler Sürüyor

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Sivas Merkez Gümüşdereliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Başkan Ürgüp’ü ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Hüseyin Yıldız ile dernek yönetimi katılırken, MERDER Başkanı Mehmet Açık da hazır bulundu.

İlk olarak konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Yıldız; “Gümüşdereliler olarak Sivas Merkez’de ikamet eden yaklaşık 550 haneyiz. Gümüşdereliler olarak birlik ve beraberliğimize vesile olacak derneğimizi 8 Aralık’ta büyük katılımla açtık. Açılış yapıldığı gün derneğimizi ziyaret eden Doğan Ürgüp Başkanımıza iade-i ziyarette bulunmak istedik. Doğan Ürgüp Başkanımız Gümüşdere’yi iyi tanıyor. Bizler de belediye başkanımızın hizmetlerini destekliyoruz. Herşeyi Sivas’a ve Sivaslı’ya yapıyor. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; “Dernek yönetimine teşekkür ediyorum, bizleri mutlu ettiler. Gümüşdere köyü Sivas’ımıza en yakın köylerimizden, şehir içerisinde en fazla nüfus barındıran köylerimizden birisidir. Biz de ziyaretlerini önemsiyoruz. İş birliği ve beraberlik içerisinde şehirdeki hayatı birlikte sürdürmek durumundayız. Yeni kurulan derneklerinde de kendilerine başarılar diliyorum” şeklide konuştu.

Başkan Ürgüp’ü daha sonra arsa konusunda yakından ilgilenip sıkıntılarını çözüme kavuşturduğu Gök Medrese Mahallesi Gök Hüsam Çekiç Cami Derneği ve cemaati oldu.

Ziyarete Cami Dernek Başkanı Ömer Cesur, Başkan Yardımcısı Vahap Taçyıldız, Cami İmam Hatibi Ahmet Eroğlu ve cami cemaati katıldı.

Kaynak: İHA