Atso Başkanı Budak’tan Yeni Yıl Mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, 2014 yılına, sarsılmaz güven duygusu ile birlik ve beraberlik içerisinde girilmesini diledi.

Atso Başkanı Budak’tan Yeni Yıl Mesajı

Takvim yılının bitiş ve başlangıç dönemlerinin bireyler gibi ülkelerin de durum değerlendirmesi yaptıkları, ortak hedeflerin gözden geçirildiği günler olduğunu belirten Budak yaptığı açıklamada, “Bugün, ülke olarak yaşanmış bir yılın değerlendirilmesinden çıkarılacak derslerle geleceğimize duyduğumuz güveni, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kaybetmeden, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.

2013 yılında ATSO olarak sektörlerin sorunlarına ulusal ve yerel düzeyde çözümler aramaya devam ettiklerini, turizm, tarım, sanayi, ticaret ve yapı sektörleri, kent merkezi ve Kaleiçi’nin cazibesini artırmak için projeler başlattıklarını da bildiren Budak, şunları kaydetti:
”ATSO önümüzdeki süreçte de köklü tarihinin verdiği gurur ve sorumlulukla üyelerine ve Antalya’ya en iyi şekilde hizmet etmeye devam edecektir. Yeni yıla girerken, ülkemizin daha güçlü bir ekonomiye, daha yüksek bir refah ve dayanışma düzeyine ulaşacağına, Atatürk’ün belirlediği demokratik, laik, çağdaş hukuk devleti hedefine doğru birlik ve beraberlikle ilerleyeceğine olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz. Antalya olarak yeni yılı onbinlerce yerli ve yabancı konuğumuzla birlikte karşılamaktan memnuniyet duyuyoruz. İlimizin bu dönemleri her yıl daha da artan bir coşku ve heyecanla yaşamasını temenni ediyoruz. Bu duygularla değerli Antalyalılara ve yeni yıla Antalya’da giren bütün konuklarımıza mutlu yıllar diliyorum.”
Kaynak: İHA