Adıyaman’dan Yeni Yıl Mesajları

Adıyaman’da protokol üyeleri, siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yeni yıl için kutlama mesajı yayımladı.

Adıyaman’dan Yeni Yıl Mesajları

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Milletvekilleri Mehmet Metiner, Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, CHP İl Başkanı Bilal Doğan, yeni yıl mesajı yayımladı.

Yeni beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “İlimiz ve ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara birlikte taşıyacak ve nice güzel yıllara hep birlikte kavuşacağız. 2013 yılında vatandaşlarımıza verilen kamu hizmetlerinin en kaliteli ve en verimli bir şekilde sunulması için çok önemli projeleri hayata geçirmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarımızca yürütülen önemli yatırımların gerçekleştiği 2013 yılı çalışmalarımızın, 2014 yılında da birlik ve beraberlik içerisinde aynı azim, kararlılık, şevk ve heyecanla devamı için canla başla çalışmanın gayesi içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ise yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 2014’de tüm halkın umutlarının gerçeğe dönüşmesini, daha huzurlu, daha güzel ve daha barışçı bir şekilde yaşama arzularının hayata geçmesini diledi.

Metiner, yeni yıl mesajında, “Her yeni yıl, insanlarımızda yenilenen umutların habercisidir. Yeni yıldan güzellikler bekler dururuz. Aslında bu kendi elimizde, kendi çabamızla ve kendi isteğimizle hayata geçecek şeylerdir. Acısıyla, tatlısıyla yeşeren ve kırılan umutlarımızla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2014’ün hayatımızı anlamlandırmasını, ülkemizin çok daha huzurlu, daha barışçı ve daha kardeşçe yaşayacağımız yer haline gelmesini diliyorum. Bu uğurda hepimiz gibi, hükümetimizin de çabası, milletimizin malumudur” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla girileceğini belirterek, “Yeni yılın ülkemize, milletimize hem de tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hoşgörünün egemen olduğu, ortak sorunların çözüme kavuştuğu; vatandaş odaklı refah ve verimlilik ilkelerini temel alarak bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğimiz, Kürt sorununun demokrasi ve eşitlik temelinde barışçıl yöntemlerle çözümlenmeye başlandığı, inancımızı bir kez daha pekiştirdiğimiz, 2014 yılında da sağlık ve sosyal alanda daha da genişleyen politikalara devam ettiğimiz çağdaş bir Türkiye dileği ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise mesajında, “AK Parti olarak, iktidara geldiğimiz günden bu güne, ülkemizin çözüm bekleyen birçok problemini çözmenin ve dünyanın en kalkınmış ekonomileri arasında yer alabilmenin mutluluğunu bu yılda paylaşıyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda reform niteliğindeki yenilikleri ortaya koyan hükümetimiz bugün olduğu gibi gelecekte de ekonomik büyüme hızını devam ettirebilmenin çalışmaları içerisindedir. Lider ülke Türkiye imajı ve rakamsal gerçekliği ile ne kadar övünsek azdır. Hedefimiz, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te, bugünkünden çok daha farklı, kalkınmış bir Türkiye’ye ulaşmaktır. AK Parti ile ülkemiz siyasi, ekonomik anlamda bir dünya ülkesi haline geldi. Bölgesinde barışın adı oldu. Bugün enerjisini yeniden kazanan, hedeflerini 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek olarak şimdiden belirlemiş bir Türkiye var. Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmalarımız bundan böyle de aynı şevk ve heyecanla devam edecektir. Hemşerilerimizin hayat standardını yükseltmek için sürdürdüğümüz hizmet yarışı yeni yılda da tüm hızıyla devam edecektir. Bu duygu ve düşünce içerisinde, 2014 yılının tüm hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice yıllara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Av. Bilal Doğan da yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir yıl dileklerinde bulunarak, “Sevinçleriyle, acılarıyla ve anılarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınların umut ve kararlılığıyla yeni yıla merhaba diyoruz. Kuşandığımız umutlarla karşıladığımız 2014’ün sevdamız ülkemiz için huzurlu, başarılarla dolu ve ümitlerin gerçek olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Yoksulluğu ve yolsuzluğu gördük, hesabını soracağız. İşsizliği gördük, üretip kazanıp hakça paylaşacağız. Adaletsizliği ve zulmü gördük, hukuku üstün kılacağız. Baskıyı ve tehdidi gördük, fikirlerimizi özgürce savunacağız. Çatışmayı gördük, barışı kuracağız. Eşitlik, özgürlük ve kardeşlik temelinde, umut ve kararlılıkla yeni yılda da yönümüzü insanımıza çeviriyoruz. Birlikte güzel bir yıl temennisiyle Adıyaman’ın güzel halkının ve tüm ülkemizin yeni yılını gönülden kutlarım” dedi.

Kaynak: İHA