Antalya'da Yılbaşı Tedbirleri

Antalya'da yeni yıla huzu ve güven içerisinde girilebilmesi için gerekli emniyet tedbirlerinin alındığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il merkezi polis sorumluluk bölgesi dahilinde yeni yıla huzur ve güvenlik içerisinde girilmesini sağlamak üzere, her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ek olarak 31 Aralık Salı günü sabahından itibaren huzur planlarının uygulamaya konulacağı belirtildi.
Emniyet asayiş, tertip ve tedbirlerin 2 Ocak sabahına kadar sürdürüleceğini belirtilen açıklamada, il geneline çok sayıda vatandaşın ve yabancı turistlerin gelebileceği göz önünde bulundurularak, yılbaşı öncesi ve sonrasında can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik kontrollerin arttırılacağı vurgulandı.
Yeni yıla huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak amacıyla yılbaşı kutlamalarının yoğun olarak yapılacağı içkili eğlence mekanları başta olmak üzere şehrin birçok yerinin sürekli kontrol altında tutulacağı aktarılan açıklamada, yılbaşı tatili süresince bin 910 polisin görevlendirildiği ifade edildi.
Açıklamada, trafik birimlerince yılbaşı gecesi alkol denetimlerine ağırlık verileceği, özellikle saat 24.00'ten sonra denetimlerde belirlenen limitlerin üzerinde alkol aldığı tespit edilenler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı kaydedildi.


Kaynak: AA