Köprü İnşaatı Hızla İlerliyor

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddeleri arasında açılacak olan yeni bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor.

Köprü İnşaatı Hızla İlerliyor
Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Ekiplerimiz köprünün birinci ayağındaki çalışmalarını tamamladı. Köprünün ikinci ayağı üzerinde ise çalışmalar devam ediyor. 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde olacak köprü, mimarisi ve ışıklandırma sistemiyle şehrimiz adına önemli bir proje olacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha da rahatlatacak alternatif güzergâhlarda çalışmalarına devam ediyor. Şehir Merkezi-Serdivan ana arterine alternatif olacak yeni bağlantı yolunda devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Serdivan ile merkez arasında bağlantı sağlayacak alternatif güzergâhımızda çalışmalarımız devam ediyor. Projemizin tamamlanması ile şehir içi ulaşım için çok önemli bir hizmeti gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında gerçekleştireceğimiz çalışma ile vatandaşlarımızın ulaşım alternatiflerini de arttırmış olacağız” diye konuştu.

Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasındaki alternatif güzergâhta devam eden köprü çalışması hakkında da bilgi veren Oktar, “Proje kapsamında göze hitap eden, estetik bir köprüyü de vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ekiplerimiz köprünün birinci ayağındaki çalışmalarını tamamladı. Köprünün ikinci ayağı üzerinde ise çalışmalar devam ediyor. 25 metre uzunluğunda ve 24 metre genişliğinde olacak köprü, mimarisi ve ışıklandırma sistemiyle şehrimiz adına önemli bir proje olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA